Cautare

403 de rezultate pentru "postliceale sanitare acreditate" (2.77 secunde)
Locuia in aceasta perioada, cu chirie, intr-o camaruta separata ieftina, la curte, fara instalatii sanitare si incalzita cu o sobita cu lemne.
Camera Deputatilor a publicat pe pagina sa de Internet ultimele oferte de achizitii cu licitatie publica pentru o serie de obiecte care au starnit controverse, printre care ghivece, obiecte sanitare, cafetiere, detergent pentru candelabre etc.
Incepand din aceasta saptamana, peste 12 tone de legume si fructe proaspete sunt distribuite familiilor cu copii din localitatile Rast si Carna, 100 de tone de furaje pentru animale vor fi distribuite in Rast si 7.000 de pachete cu produse igienico-sanitare vor fi distribuite in localitatile afectate de inundatii din Dolj.
LA BUGETELE SPITALELOR, ROMÂNIA SI MAREA BRITANIE NU SUNT NICI MACAR IN ACELASI UNIVERS Medicul Horatiu Ioani mai spune ca, legat de bugetele spitalelor, situatia este si mai grea, pentru ca diferentele intre unitatile sanitare din Romania si cele din Anglia sunt asa de mari incat poate spune ca nu suntem nici macar in acelasi univers.
Mioara Comana, directorul Inspectiei Sanitare de Stat din cadrul Ministerului Sanatatii, a declarat in direct la Adriana Nedelea LA FIX, in cazul elevilor care s-au intoxicat dupa o dezinsectie facuta la Liceul German din Arad, ca si personalul auxiliar al scolii a ajuns la spital cu simptome de intoxicare.
In ceea ce priveste incompatibilitatea lui Mergea, noile legi ale reformei sanitare nu-l mai obliga pe noul director sa renunte la functia de manager in favoarea celei de medic.
In alta ordine de idei, va incepe reabilitarea sau dupa caz reconstructia caminelor culturale din localitatile Razoarele, Lipnita, Ostrov si Baneasa, care vor costa in jur de 3 miliarde si jumatate si dotarea acestora cu sali multifunctionale, sali de internet, sali de biliard, grupuri sanitare si nu in ultimul rand bucatarii, dasa cum a tinut sa precizeze Petre Stanca, vicepresedintele CJC.
Acest lucru a starnit indignarea chestorului PD Ioan Oltean, care a replicat ca "daca bugetul e acuzat de lipsa de transparenta, daca nu se stie exact cata hartie igienica se consuma la grupurile sanitare, cate calculatoare se iau si pentru cine", atunci el trebuie trimis comisiilor de specialitate.
Bunurile reprezinta materiale de constructie, obiecte si instalatii sanitare, piese de mobilier, articole electrice si electrocasnice, dar si obiecte de decor si uz casnic pentru dotarea imobilelor situate in Bucuresti, str.
Irina Jianu, personaj cheie in dosar, este acuzata ca l-ar fi ajutat pe fostul premier sa aduca in tara 12 containere cu bunuri cumparate din China - materiale de constructie, instalatii sanitare, dar si obiecte de decor.
In ceea ce priveste taxa pentru eliberarea autorizatiei sanitare de functionare, va interveni o scadere de la 500.000 la 160.000 de lei.
"Domnilor Presedinti ai Birourilor Permanente Judetene, va rog sa imi comunicati, in vederea completarii bazei de date referitoare la unitatile sanitare, urmatoarele:
Membrii CSAT vor reanaliza, in conformitate cu Strategia Nationala pentru Sanatate si cu standardele Uniunii Europene, modul de repartizare a unitatilor sanitare cu paturi din sistemul apararii, ordinii publice si sigurantei nationale.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a evitat ieri sa supuna la vot, in plen, proiectul de lege care prevedea eliminarea incompatibilitatii intre functia de manager de spital si cea de cadru didactic, provocand astfel criticile deputatilor PD si PLD.
Nicolaescu a spus ca in decembrie 2006 a fost emisa de Guvern o ordonanta de urgenta prin care se dadea posibilitatea consiliilor locale sa finanteze si alte cheltuieli decat ale spitalelor, pe langa cheltuielile prevazute in legea reformei, pentru ajutarea unitatilor sanitare.
sa dipuna organizarea imediata de licitatii corecte si transparente pentru toate achizitiile de medicamente, aparatura si materiale sanitare. De asemenea, liderul PD a precizat ca motiunea pe Agricultura se numeste "Decebal Traian Remes, groparul agriculturii romanesti".
Referitor la textul documentului, Boc a mai mentionat ca democratii si liberal-democratii ii mai cer premierului organizarea, de urgenta, a unor licitatii transparente si corecte, pentru achizitionarea de medicamente, aparatura medicala si materiale sanitare, inclusiv pentru programele nationale de diabet zaharat si cancer.
Din pacate starea lui este grava, pronosticul fiind extrem de rezervat", a precizat Gheorghe Iana, managerul unitatii sanitare. Iorgovan a fost internat la Sectia oncologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti in urma cu doua saptamani, dupa o perioada de chimioterapie la Viena.
"Noi stiam acest lucru, dar problemele ridicate de ei au venit ca o confirmare. Spre exemplu, in spitale, oamenii trebuie sa vina de acasa cu medicamente, cu materiale sanitare", a declarat Martin.
Potrivit proiectului legislativ adoptat miercuri de Camera Deputatilor, Executivul va putea sa emita ordonante de urgenta privind majorari salariale ale personalului bugetar, salarizarea personalului contractual din cadrul unitatilor sanitare publice ti a personalului militar ti civil din cadrul institutiilor de aparare.
google-analytics.com